De Levensgenieter

Hoi! Mijn naam is Rozemarijn en ik ben 25 jaar. Ik ben getrouwd met Mathijs en samen hebben we twee prachtige kinderen, Noah & Loïs*.

Op 17 april 2017 zijn we ouders geworden van onze lieve Noah. Zwanger zijn, de bevalling, de kraamtijd, het moederschap… zó veel nieuwe ervaringen in een korte tijd! Een aantal weken na de bevalling kreeg ik het idee om een blog te beginnen, waarin ik mijn verhaal wil delen. Hier is het alleen niet bij gebleven, want al een tijd heb ik het verlangen om vrouwencoach te worden. Daarom ben ik in maart 2018 begonnen met de opleiding ‘Life Coach’.

Een maand nadat ik met de opleiding begonnen was raakte ik in verwachting van onze dochter, Loïs. We kregen vroeg in de zwangerschap te horen dat er iets niet goed was. Later bleek Loïs trisomie 18 te hebben, een zeldzame chromosoomafwijking. Tegen de verwachtingen in overleefde ze de zwangerschap, de bevalling en heeft ze na haar geboorte nog 23 uur geleefd. Loïs is geboren op 30-01-2019 om 12:56. Op 31-01-2019 om 11:54 is zij door haar Schepper thuisgehaald.

Blog

Op deze pagina deel ik mijn ervaringen over onder andere mijn twee zwangerschappen, het moederschap en het verlies van Loïs.

Maandupdate

Hier kan je mijn leven volgen van maand tot maand. De hoogte- en dieptepunten die we meemaken als gezin komen hier aan bod.