Maandupdate

April 2018 – Noah 1 jaar!

Het is zover… April 2018, de maand waarin Noah 1 wordt. Wat is hij veranderd in 1 jaar tijd en wat is het een lieverd. We genieten elke dag van jou ❤. 

Dinsdag 3 april

Woohoo! Mijlpaal: Noah ging vandaag voor het eerst in de box staan. Helemaal trots natuurlijk! ?

6 april

SHOPPEN! Vanavond ging ik met mijn schoonzus gezellig naar Rotterdam Zuidplein. We hadden helaas niet lang, maar we zijn wel geslaagd ?. Ik wil niet materialistisch overkomen, maar wat is winkelen fijn… Kom er niet snel meer aan toe sinds Noah er is, dus is het meestal online. Toch wel leuker hoor in het echie.

14 & 15 april

Hoera! Oma komt gezellig logeren vandaag voor Noah’s verjaardag, aangezien ze volgende week moet werken. Vanavond komt ze, dus we hadden nog een hele dag te vullen. Daarom is Noah vanochtend voor het eerst naar de kapper geweest! ✂ Hij vond het erg interessant en totaal niet eng. Moet ik er wel bij zeggen dat hij ondertussen een overheerlijke krentenbol gevoerd kreeg…

De volgende dag heeft hij van Oma het boek ‘Rupsje Nooitgenoeg’ gekregen + een zelfde badboekje + 2 rupsen die erbij horen. Superleuk! Noah is er helemaal blij mee ?. Later die middag zwaaiden we lieve Oma weer uit.

17 april

???HIEPERDEPIEP… HOERA! NOAH 1 JAAR!!! ???

Mathijs en ik hadden gisteravond de kamer versierd met slingers en ballonnen. Toen Noah ’s ochtends de kamer binnen kwam keek hij zijn ogen uit! Hij had stiekem ons cadeautje al gekregen: de toet toet auto garage + 2 autootjes.

Verder was het voor mij een gewone werkdag en bof ik maar dat Noah mee mag ?. Toen we aankwamen was de hele kamer versierd en ook Noah’s stoel. Ook lagen er 3 cadeautje voor hem klaar: een tamboerijn, een kinderbijbel en een speelgoedautootje. Wat lief! Die ochtend heb ik met één van de kids worstenbroodjes gemaakt die we ’s middags opaten met z’n allen. Daarvoor hebben we voor Noah gezongen. Ondanks dat ik moest werken, was het een superverjaardag voor Noah! Dit mede dankzij het gastgezin waar ik werk, echt fantastisch!

18 april

Oke, party numero 2. We vierden vandaag Noah’s verjaardag voor de schoonfamilie. Aangezien het nogal een grote familie is, kunnen we het niet voor iedereen tegelijk vieren. Mooie reden om veel feestjes te geven en dus veel taart te eten… Vanaf een uur of 4 kwam de eerste visite. Mathijs had de skottelbraai aangeslingerd en fantastisch lekkere broodjes hamburger gemaakt. Ondertussen warmde ik de soep op en zorgde ik voor stokbrood. We hebben met elkaar gesmuld en het was erg gezellig! Het toetje mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Bij de Hema had ik een taart besteld met een foto erop van Noah. Nadat iedereen een stuk taart op had, mocht Noah zijn cadeau uitpakken: een houten constructie loopkar. Superleuk! Noah mocht er nog eventjes mee spelen, maar daarna was het toch écht bedtijd voor de jarige Job. Welterusten lieverd! ?

21 & 22 april

Dit weekend was het weer feest. Zaterdag hadden we vrienden uitgenodigd, waarvan er 2 konden ?. Uiteindelijk hebben we een relaxte dag gehad, wat ook niet verkeerd was. Wel heeft Noah weer een leuk boekje gekregen en een pandaknuffel. Hij was meteen weg van de knuffel, terwijl hij normaal niet zoveel met knuffels heeft. De knuffelbeer kreeg meteen een paar dikke kussen.

Zondag kwamen mijn vader en een vriend, mijn 2 zussen met mijn oudste nichtje en neefje. Met mijn zussen en de kids zijn we nog naar een speeltuin in de buurt geweest. Toen we terug waren hebben we weer hamburgerbroodjes gegeten, want ja… het was nog steeds prachtig weer! Lekker buiten eten dus ?. We mochten weer een mooi cadeau uitpakken, wat ook een beetje voor Mathijs en mij was, namelijk: een buggy voor achterop de fiets. We hadden al een buggy, maar die was te zwaar voor de buggydrager. Deze past er wel prima op, dus dat maakt het leven weer een stuk makkelijker. Bovendien heeft Noah nu een gloednieuwe buggy onder zijn zachte babybillen (ook al is hij nu een dreumes). Na het eten zijn ze weer vertrokken en was de feestweek alweer voorbij.

Die avond ging ik wandelen met een vriendin (wat we elke week proberen te doen) en ze kwam ook nog een cadeau brengen: het boek ‘over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’. En dan niet de gewone versie, maar de pop-up editie, ge-wel-dig! ?

23 april

JAAA! Mijn visitekaartjes zijn binnen! Deze avond bracht ik een stapel langs bij de verloskundigenpraktijk. Helemaal blij met het resultaat en ik hoop hierdoor anderen te kunnen helpen.

26 april

Een spannende dag, want vanochtend ging ik naar het Mamacafé in Hardinxveld. Hier ging ik niet zomaar heen, maar ik zou hier deze ochtend mijn verhaal komen delen over mijn depressie in de periode na de bevalling. Gelukkig had ik goed geslapen, dus dat had ik al mee. Noah bracht ik al vroeg naar een vriendin, die op hem wilde passen. Toen ik weer in de auto zat en wilde vertrekken naar Hardinxveld, kwam ik erachter dat ik mijn telefoon kwijt was. Ik ben nog snel langs huis gereden om hem te zoeken, maar dat was tevergeefs. Gauw doorgesjeesd naar het Mamacafé… ?

Het was een hele bijzondere ochtend! Er waren 3 andere moeders aan de tafel komen zitten bij mij en Arianna (oprichtster van het Mamacafé). Nadat we gezellig hadden gekletst en iets te drinken hadden, heb ik mijn verhaal verteld. Hierna vertelden zij hun ervaringen en was er ruimte om vragen te stellen. We hebben fijne gesprekken gehad met elkaar en veel gedeeld. Ook had ik een kleine oefening meegenomen om te doen op het einde. Na deze ochtend besef ik me maar des te meer hoe waardevol het is om te delen met elkaar: ervaringen, verhalen en tijd… Steeds meer wordt ik bevestigd dat ik op de goede weg zit. Dank U Heer! 

Tags  

Ook leuk om te lezen?

Comment

  • Leuk om te lezen Roos! Ik heb alles natuurlijk al wel gehoord en zelf meegemaakt, maar er blijft na het lezen wel een vraag over: waar was nu je telefoon? ??

Geef een antwoord