Vrouwencoach in the making

Wegens omstandigheden ben ik nu niet beschikbaar voor coaching.

Tijdens je zwangerschap en na de bevalling zul je vast wel eens te horen hebben gekregen dat je ervan moet genieten. Een zwangerschap, bevalling en het hebben van een kindje is heel bijzonder, maar voelt het dan ook altijd zo? Als nieuwe ouders, maar ook zeker als vrouw, komt er ontzettend veel op je af in deze periode. En soms kan het moeilijk zijn om er écht van te genieten. Misschien ben je angstig voor de bevalling, voel je je somber of is het krijgen van een baby allemaal anders dan je had verwacht. Het kan ook zijn dat het je teveel wordt en je het gevoel hebt dat je alle ballen in de lucht moet houden.

Zelf heb ik ook ervaren hoe stressvol deze periode soms kan zijn. Ik vond het moeilijk om over mijn gevoelens te praten, want alles hoort toch mooi te zijn? Gelukkig kwam ik erachter dat het niks is om je voor te schamen en dat veel meer vrouwen tegen dit soort dingen aanlopen. Hierdoor is het verlangen ontstaan om vrouwencoach te worden en ondersteuning te bieden tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Daarom ben ik in maart begonnen met de opleiding ‘life coach’.

Herken jij jezelf hierin en heb je behoefte aan een gesprek met een ‘vrouwencoach in the making’? Dan kan je mij hier een berichtje sturen. Een eerste gesprek zal aan huis plaatsvinden, zodat het voor jou een vertrouwde omgeving is. Samen wil ik op weg gaan om jouw doel te bereiken, zodat je weer kunt doen wat jou zo van harte gegund is: genieten.

– Het eerste gesprek is vrijblijvend

– Kosten ieder volgend gesprek €10,-