Maandupdate

Maart 2018

01-03

Vandaag kwam de kinderfysiotherapeut voor de 2e keer langs. Noah heeft namelijk een beetje een plat achterhoofd en ik wilde hier toch graag naar laten kijken. Vanmiddag werd zijn hoofd opgemeten. Er moest dan een soort band in heet water, zodat de band helemaal slap en flexibel werd. Daarna deed de fysio deze om Noah’s hoofd. Noah vond het allemaal prima en liet zich goed afleiden.

 

02-03

Dit is de tweede keer, sinds Noah er is, dat we uit eten gaan. Heel bijzonder dus! We zijn naar een restaurant in Dordrecht gegaan waar we lekker gegeten hebben.

Daarna gingen we naar de bioscoop wat denk ik al langer dan een jaar geleden is voor mij. We hadden een heerlijke avond en het was goed om er even samen uit te zijn!

 

03-03

De oma van Mathijs vierde deze zaterdag haar 90ste verjaardag! Ze vierde dit in het van der Valk hotel in Middelburg. We hebben hier heerlijk met elkaar geluncht en Noah vond het ook érg gezellig.

 

07-03 t/m 09-03

Jaaaa, vandaag is het zover! Ik ga alleen met Noah voor het eerst een paar dagen naar Friesland! Ik heb nogal last gehad van rij-angst wat snelwegen betreft. Dit alleen trouwens als ik alleen in de auto zit. Ik was al een tijdje bezig om deze te overwinnen en ik was ondertussen al zelf naar Rotterdam en Utrecht gereden. Dan is Friesland een makkie! De reis verliep prima en Noah heeft heerlijk geslapen :). Onze eigen auto was bij de garage, dus ik had een leenauto mee: een prachtige, rode Fiat 500. Het was even passen en meten, maar ik heb alle bagage meegekregen.

De eerste nacht sliepen we bij mijn moeder. Donderdag ben ik naar mijn vader geweest, die thuis ligt met een hersenschudding. ’s Middags nog naar de verjaardag van mijn zus en ’s avonds ben ik doorgereden naar mijn beste vriendin in Zuidhorn. Noah vond dit keer het rijden niet zo leuk en moest behoorlijk huilen het laatste stuk… Dus heel relaxed rijden was er niet bij. Daar aangekomen was het weer goed en ontdekte Noah zijn nieuwe omgeving voor de komende nacht. We hebben een gezellige tijd gehad met elkaar! <3

Vanochtend vertrokken we alweer vroeg naar mijn zus, want ik zou haar ophalen om mee terug te rijden naar het zuiden. We hebben Noah thuis afgezet en zijn toen doorgereden naar onze oma in Rotterdam. Mijn zus mocht namelijk haar auto hebben, aangezien zij niet meer zelf de weg op wil. Op de terugweg hebben we helaas behoorlijk lang in de file gestaan, gezellig achter elkaar. Wat heerlijk om daarna dan écht thuis te komen! Hoe gezellig deze paar dagen ook waren, stiekem heb ik best een beetje heimwee gehad…

 

11-03

Een lieve vriendin van me was vandaag jarig. Ze vierde het gisteren en ik had dit netjes in mijn agenda gezet. Door alle drukte van de dagen ervoor ben ik het gewoon vergeten. Wel dacht ik nog aan haar, want ik heb die middag in de boekenwinkel een kaart voor haar uitgezocht en ik twijfelde zelfs nog of ik deze gelijk langs zou brengen. Toch maar niet gedaan, omdat ik dacht dat ze misschien wel weg waren. Pas later die middag viel het kwartje… Vanochtend na de kerkdienst ben ik gelijk naar haar toegelopen, gelukkig moest ze erom lachen! Vanmiddag zijn we met z’n allen op verjaardagsvisite geweest :).

 

14-03 t/m 16-03

Deze dagen hadden we een logé in huis: Bowy. De hond van mijn schoonzus en zwager. Noah en Bowy zijn dikke maatjes en het was gezellig hem erbij te hebben! Wel even wennen, een hond in huis. Gelukkig houd ik ervan om lekker naar buiten te gaan, dus uitlaten was geen issue.

 

17-03

Al een tijd zijn Mathijs en ik plannen aan het maken voor de keuken. We gaan deze namelijk verbouwen, want hij is nogal oud… De planning vandaag was om er een nieuw, groter raam in te zetten. Een stel vrienden van ons die verderop wonen wilden hierbij helpen. Hij ging Mathijs helpen met het raam, en Noah en ik konden daar de dag vertoeven. Het was een gezellige dag die we afsloten met lekker eten + een overheerlijk toetje: karamel milkshake! 

Het resultaat van het nieuwe keukenraam kan je zien op mijn instagram.

 

 

21-03

Een spannende dag, want ik wordt voor de 2e keer onder narcose gebracht voor een behandeling bij dezelfde kliniek waar ik bij loop. Ik had vorige week toch weer pijnklachten gekregen en heb toen een telefonisch consult aangevraagd met mijn arts. Dit leek haar het beste en ik vond alles prima, zolang ik maar van de klachten af kwam! Nu het zover was had ik gelukkig geen klachten meer, al een paar dagen niet. Toch kreeg ik wel de behandeling, dit in de hoop dat het hierna voorbij is!

Ik was al eerder aan de beurt om naar de OK te gaan, dus dat was fijn. Ik was zelfs al 5 minuten wakker, voordat ik eigenlijk opgehaald zou worden! Ook kwam ik heerlijk uit de narcose. Ik was niet misselijk, viel niet steeds weer in slaap, maar ik was gelijk goed wakker. Meteen kreeg ik wat te eten en drinken en na een tijdje mocht ik naar huis. Ondanks dat ik nergens last van had, heb ik toch een paar traantjes gelaten na de ingreep… We haalden Noah weer op bij m’n lieve schoonzus die op hem wilde passen vandaag. Zo, dat hebben we weer gehad!

 

23-03

Gisteren kwam een oud-collega op visite, vanochtend had ik weer gezellig visite en vanavond hebben we een spelletjesavond gehad met een stel vrienden. We speelden Pictionary, de mannen tegen de vrouwen. Helaas wonnen de mannen beide potjes… Puur geluk zullen we maar zeggen ;p.

 

28-03

Om 08:30 had Noah een afspraak op het CB. Het was weer tijd voor de prikjes :(. Noah moest maar heel even huilen, maar nadat ik hem knuffelde was het alweer klaar. Flinke knul is het ook!

Vanavond ging ik uit eten met vriendinnen bij La Cubanita in Gorinchem. Wat een lekker eten en heel fijn personeel! De toetjes waren helemaal aangepast aan onze wensen. Mijn toetje werd uiteindelijk dit: een latte macchiato met een bolletje ijs en karamelsiroop. Mwjam!

 

30-03 t/m 31-03

’s Ochtends snel de tassen inpakken, want vanmiddag gingen we met elkaar naar mijn familie in het prachtige noorden. We logeerden bij mijn moeder en we waren hier rond half 5. Een rustig avondje volgde hierop en gelukkig sliep Noah eindelijk na een tijdje te hebben gehuild.

Zaterdag zijn Mathijs en ik ’s ochtends naar het centrum in Drachten geweest, terwijl mijn moeder op Noah paste. Daarna hebben we nog met elkaar gewandeld en hebben we 2 reeën in het weiland gespot!

Na Noah’s middagdutje zijn we naar mijn vader gegaan. We waren namelijk uitgenodigd om te komen eten door de 2 huisgenoten van mijn vader. De familie was er, maar ook bekenden van hen. Het waren 2 volle tafels en we hebben een gezellige tijd met elkaar gehad. Het eten was ook fantastisch lekker trouwens, zoals je kunt zien.

Tags  

Ook leuk om te lezen?