Maandupdate

Vakantie week 1 – Felenne

Vrijdag 01-09

Snel de laatste dingen inpakken na redelijk uitgeslapen te zijn. Opa uitzwaaien en vertrekken! Na de drukte bij Brussel hadden we een tussenstop. Noah de fles gegeven en weer door. Eenmaal in Felenne aangekomen gingen we op zoek naar het huisje waar we de komende week zouden verblijven. Klein probleempje… We konden het niet vinden! Na wat rondrijden kwamen we een man tegen in een auto die de eigenaar van het huisje bleek te zijn. Het adres bestond officieel niet, dus hij dacht al dat we verdwaald waren. We reden achter hem aan en kwamen uit bij een prachtig huis met een onwijs mooi uitzicht. Hier kunnen we wel een weekje vertoeven!

 

Zaterdag 02-09

De dag begon met een heerlijk ontbijtje op het balkon. Noah zat er gezellig bij in zijn wipstoel, lekker warm ingepakt in een deken. In de garage bij het huis lag een net en een aantal badmintonrackets + shuttles. Hier hebben we goed gebruik van gemaakt! Het eerste potje maakten de dames de heren in, dus een goed begin van de week ;p.

Noah en ik bleven ’s middags bij het huisje, terwijl de rest een fort ging bezoeken in de omgeving. Buiten had ik voor Noah een eigen tentje gemaakt wat hij helemaal geweldig vindt!

Toen ze terug waren hebben we gegeten en nog wat potjes badminton gespeeld. Noah lag ondertussen te slapen, wat gelukkig ook super gaat!

 

Zondag 03-09

Een echte rustdag, want Mathijs, Noah en ik blijven bij het huisje vandaag. Het was prachtig weer, dus we hebben heerlijk buiten gezeten en gebadmintond. ’s Avonds ging de bbq aan, muziekje erbij en genieten maar!

 

Maandag 04-09

Mathijs en zijn broertje kwamen op het idee om te gaan geocachen in de omgeving. Noah en ik gingen een stukje mee, maar na een tijdje liepen wij weer terug. Noah was ondertussen in slaap gevallen. Terug bij het huisje Noah naar bed gebracht en even genoten van de rust. Ergens is het lastig: een vakantie waarbij je niet veel onderneemt. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat het even beter is van niet. Hoe gezellig het ook is, ik kijk nu al uit naar de volgende vakantie, wanneer ik er weer helemaal bovenop ben!

Even wat kiekjes van de omgeving

 

Dinsdag 04-09

Afgelopen zondag hadden mijn zwager en schoonzus een mooi plekje aan het water ontdekt in Givet. Vandaag gingen we daar naartoe om te picknicken.

Na de heerlijke lunch aan de Maas gingen we het centrum van Givet in. Hier gingen we wat winkeltjes in en de mannen pakten nog een terrasje. Daarna gingen we nog naar wat winkel die we op de heenweg waren gepasseerd. Met mijn schoonzus even lekker gewinkeld. Voor het eerst sinds de zwangerschap ben ik eindelijk weer eens goed geslaagd. ’s Avonds zaten we nog even heerlijk met elkaar bij de open haard.

 

Woensdag 05-09

Deze ochtend begint zoals bijna elke ochtend. Noah wordt om ongeveer half 7 wakker en mag dan gezellig tussen papa en mama in liggen. Al snel krijgt hij trek en krijgt hij de fles in het grote bed! Vaak valt hij daarna nog even in slaap. Als we dan echt wakker zijn komt eerst het gekraai, maar na een tijdje is hij het wel zat. Dan is het toch tijd om uit bed te gaan.

Vanmiddag gingen we een stukje wandelen. Het was een soort park? In ieder geval was er een hoge uitkijktoren, waar Noah en ik niet in zijn geweest. Ik gaf hem de fles in de auto, want buiten regende het. Daarna zijn we toch nog even met z’n allen het bos in geweest. We kwamen uit bij een huis met een soort binnenpleintje erbij. Het zag er nogal verlaten uit… We liepen nog even door, maar al snel gingen we weer naar de auto. Onderweg zijn we nog even gestopt bij een beekje. Er stond nog een groot bord met ‘Wild Cats’ erop, maar helaas hebben we ze niet gespot.

’s Avonds zijn Mathijs en ik uit eten gegaan in Beauraing. We kwamen er daar achter dat bijna alles dicht is op woensdag. Gelukkig was er een Italiaans restaurant open waar we heerlijk hebben gegeten! Ondertussen pasten de andere twee op Noah. Toen we terug kwamen vonden we twee uitgeputte mensen op de bank. Oké, misschien iets overdreven. Maar… Noah had het ze zeker niet makkelijk gemaakt. Hij had blijkbaar nogal veel gehuild toen wij weg waren. Het was uiteindelijk wel goed gekomen toen hij eenmaal zijn papje kreeg en naar bed ging.

 

Donderdag 06-09

De dag was zo ingedeeld: ’s ochtends zouden de meiden gaan zwemmen en ’s middag zouden de mannen iets actiefs gaan doen. Het ging uiteindelijk zo…

Aangekomen bij het zwembad kwamen we erachter dat er verbouwd werd en dat het zwembad nog 2 weken dicht zou zijn. Helaas, dat feestje ging niet door. Gelukkig voor ons zat het zwembad tegenover een aantal grote winkels waar we dinsdag ook waren geweest. De mannen vertrokken en wij hebben de middag lekker rustig aan gedaan. Toen ze weer terug waren kwamen de avontuurlijke verhalen. Hiervan was natuurlijk niks overdreven…

Vandaag hadden we ook weer een hoop spullen ingepakt, want morgen vertrekken we alweer. Mathijs, Noah en ik gaan dan met z’n drietjes naar het volgende vakantieadres: Otterlo.

Tags  

Ook leuk om te lezen?