Maandupdate

Vakantie week 2 – Otterlo

Vrijdag 08-09

Alle tassen en spullen lagen netjes op tijd in de auto. We hadden zelfs nog wat tijd over, dus Noah kon nog heerlijk voor vertrek zijn fles leeg drinken. Daarna lieten we het mooie Felenne achter ons en gingen we op weg naar Otterlo! Onderweg was het weer tijd voor een volgende fles. Hoe dat gaat: bij een tankstation van de snelweg af, vraag vriendelijk binnen of ze de fles met water kunnen opwarmen. Krijg ik te horen dat zij geen magnetron hebben, maar het restaurant aan de andere kant van de snelweg wel. Daar loop je dan, door een tunnel onder de snelweg met een flesje in je hand. Bij het restaurant aangekomen werd mij vriendelijk verteld waar de magnetron was. Gelukt, flesje was warm! De rest van de rit heeft Noah geslapen.

Rond etenstijd kwamen we aan in Otterlo. Hier verbleven we in een chalet op Recreatiepark Heidekamp. Een prachtig park met veel groen, een zwembad, pingpongtafel en speeltuin. Toen we bij het chaletje kwamen hebben we de spullen weer uitgepakt. Moe van de rit en het in – en uitpakken hebben we die avond lekker niks gedaan.

 

Zaterdag 09-09

Toen we het park een beetje ging verkennen kwamen we snel uit bij de pingpongtafel. Hier hebben we goed gebruik van gemaakt tijdens ons verblijf. In de middag gingen we boodschappen doen bij de Lidl in Ede. Wat een heerlijke winkel is dat toch! Erg jammer dat deze nog niet in Sliedrecht te vinden is… Vandaag had ik graag een genomen in het zwembad, maar precies vandaag waren ze het zwembad aan het legen. Daarnaast zat het weer ook een beetje tegen. Regen vind ik niet erg, maar in het chaletje was het behoorlijk koud. Helaas sliep Noah hierdoor niet goed en hebben we hem om 4 uur ’s nachts bij ons moeten leggen, omdat hij het zo koud had dat hij niet kon slapen.

 

Zondag 10-09

Vandaag kwamen Mathijs zijn zus en haar man gezellig langs met hun hond. Met elkaar zijn we naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe geweest voor een wandeling. Het was prachtig weer, dus echt even genieten met z’n allen.

’s Avonds hebben we met elkaar gegeten en daarna deden we nog een spel. Hierna gingen zij weer richting huis en hebben Mathijs en ik de herhaling gekeken van Expeditie Robinson. Zo fijn dat het weer begonnen is! Ieder jaar zitten we weer aan de buis gekluisterd, dus nu ook weer.

 

Maandag 11-09

Wat is Ede een leuke plaats! Het zag er erg gezellig uit, maar het was er wel erg rustig. Lang zijn we er niet geweest, want Noah was erg moe geworden en kon niet slapen in de kinderwagen. Steeds als hij bijna sliep gebeurde er net iets wat hem wakker hield. Op het park hebben we verder vrij weinig gedaan. Aan het einde van de dag moest ik aan Mathijs bekennen dat ik een beetje last kreeg van heimwee…

 

Dinsdag 12-09

Mathijs en ik hadden afgesproken dat we woensdag naar huis zouden gaan i.p.v. vrijdag. De regen en kou bleven aanhouden, dus dan doe je ook niet zoveel. Als je dan toch weinig onderneemt zit je thuis tien keer lekkerder. Niet alleen was dat de reden om eerder weg te gaan, want het ging met mij ook iets minder goed. Ik kon mijn draai niet vinden in het chaletje en vond er dus ook niet echt rust. Het eind van de ochtend besloten we dan ook om diezelfde dag nog naar huis te gaan.

Aan het einde van de middag kwamen we thuis. Het voelt wel raar om eerder terug te zijn van onze vakantie, maar thuis komen is altijd fijn!

 

Tags  

Ook leuk om te lezen?