Maandupdate

Week 33 – Bemoediging

Maandag 14-08

Een totaal ander begin van de week, gelukkig! Pijnvrije dag nummer 1 is er weer en ik ben benieuwd hoeveel het er zullen zijn. Het liefst blijft de pijn vanaf nu weg natuurlijk. Mijn prioriteit is nu, naast zorgen voor Noah, veel rusten en mijn oefeningen doen die ik van de bekkenfysiotherapeut mee heb gekregen.

 

Dinsdag 15-08

Dag 2 pijnvrij! Zou ik een nieuw record halen van 3 dagen achter elkaar?

Iedere dinsdagavond in de zomervakantie is er een bidstond in de gemeente waar wij lid zijn. Deze avond waren wij drietjes er ook bij, want het laatste gedeelte van de bidstond werd er voor mij gebeden en zou ik gezalfd worden. Er werd gebeden voor ons als gezin en ook voor mijn herstel. Het was een bijzondere avond en ik heb er echt vertrouwen in gekregen dat het helemaal goed gaat komen! Ondertussen had Noah heerlijk in zijn reiswieg geslapen.

 

Woensdag 16-08

Ja hoor, nieuw record: dag 3! Vandaag was een spannende dag. Na onze vakantie ga ik aan het werk als gastouder aan huis bij een gezin in de omgeving en deze ochtend was de GGD-inspectie bij het gezin thuis. Gelukkig ging dit allemaal prima en waren we er zo doorheen. Daarna even boodschappen gedaan en de rest van de dag rustig aan gedaan.

 

Donderdag 17-08

Dag 4 zonder pijn, wat heerlijk! ’s Middags naar de kringloop gewandeld met Noah, want ik had daar met een vriendin afgesproken die ook haar zoontje meenam. Het regende buiten, maar gelukkig vind ik wandelen in de regen heerlijk en Noah vindt het reuze interessant, al die regendruppels. In mijn ogen bestaat er geen ‘slecht’ weer (al zal ik het soms heus wel uitspreken of balen van een flinke regenbui). Je moet van alle weersomstandigheden zelf wat maken denk ik maar. Dus: regenjas aan, regenhoes over de kinderwagen en GAAN! In de kringloop heerlijk sneupen naar een leuke film of mooi boek. Uiteindelijk de winkel verlaten met 4 films en een boek. Niet zomaar een boek, maar Pride & Prejudice van Jane Austen en dan ook nog in het Engels! Kan niet wachten om aan dit boek te beginnen, maar eerst Jane Eyre nog ‘even’ uitlezen.

 

Vrijdag 18-08

Helaas… Toch weer pijn. Waarschijnlijk gisteren te lang door gegaan en te weinig gerust. Aan de ene kant een verslagen gevoel, maar ook een vechterslust die steeds groter wordt.

 

Zaterdag 19-08

Je zou zeggen: weer pijn, dan zal ze het wel weer rustiger aan gaan doen op zaterdag. Dat was waarschijnlijk ook een heel goed idee geweest, maar ik ben nou eenmaal soms wat eigenwijs. ’s Ochtends naar de IKEA en toen we thuis kwamen had ik al hoofdpijn. Toch nog even die was erin, toch nog even dit en dat, etc. Wanneer zal ik het leren?

 

Zondag 20-08

Kerk overgeslagen, vandaag even niks. Dubbel en dwars een rustdag, al had ik graag gegaan… Nu even beter van niet. ’s Avonds kreeg ik een heerlijke sorbet van Mathijs en we deden een spelletje. Daarna maar vroeg naar bed gegaan.

Ook leuk om te lezen?