Maandupdate

Week 35 – Inpakken en…

Maandag 28-08

Mijn moeder heeft vakantie en had besloten om een aantal dagen in een B&B in Dordrecht te verblijven. Zo is ze lekker in de buurt én kan ze de stad wat verkennen. Vandaag kwam ze hier langs voordat ze naar het B&B ging. Samen gezellig even geluncht in de tuin. Al snel daarna ging ik Noah en mijzelf klaarmaken om weg te gaan, want vanmiddag nam ik afscheid op mijn werk.

Zo’n 2 jaar geleden begon ik te werken op een BSO in Sliedrecht. Hier maakte ik onderdeel uit van een geweldig leuk team en heb ik er al die tijd met plezier gewerkt. De kinderen, de sfeer en lieve collega’s ga ik enorm missen!

 

Dinsdag 29-08

Het inpakken is langzaam begonnen. De wasmanden ben ik leeg aan het werken en er liggen al een aantal kledingstukken die in de tas moeten. Ook zou vandaag mijn nieuwe bikini worden bezorgd. Helemaal niet zo bijzonder eigenlijk, maar eerlijk gezegd vond ik het best spannend. Je lichaam verandert na een zwangerschap en bevalling en ik merkte dat ik toch een drempel over moest om weer te denken aan zwemkleding. Ik ben een echte waterrat, dus het is maar goed dat ik me erbij heb neergelegd. Die striemen op mijn benen, die horen er nu gewoon bij. Het is het dubbel en dwars waard geweest! De bikini bleek zo leuk te zijn dat ik me er al helemaal niet meer druk om kan maken.

Mathijs kwam gisteren in de folder van de Dirk iets leuks tegen. Je maakt kans op een droger als je een creatieve foto opstuurt dat te maken heeft met wasmiddel Ariel. Wij moesten natuurlijk meedoen, al was het alleen maar om de lol.

*Zouden we die droger winnen?

 

Woensdag 30-08

Noah is helemaal gek op zijn oma! Vanochtend kwam ze weer langs. Verder weer bezig geweest met het inpakken van de spullen, al zal het meeste morgen wel komen. En waarschijnlijk op vrijdagochtend zelf ook nog. Vaak moet ik nog 1 of 2 keer de auto uit om binnen iets te pakken voordat we weg kunnen rijden.

Vandaag ben ik begonnen met het haken van een muts voor Noah. Ik ben van plan er daarna nog een bijpassende sjaal bij te maken. Hopelijk wordt het wat! De dag sluit ik af met een favoriet: een theetje op de bank.

 

Donderdag 31-08

Vanochtend was het dan zover! Weer twee ‘eerste keer’ momenten van Noah. Zo was het vandaag voor het eerst dat zijn hele outfit onder de gelige smurrie zat. Mama alle kleren uitspoelen, terwijl Noah op een kleedje op de grond lag. Af en toe stak ik mijn hoofd om het hoekje en wierp een blik, wat Noah nogal grappig vond. Weer keek ik naar binnen en… Daar lag Noah dan opeens op zijn buik. Wat een knapperd! Glimlachend keek hij me aan en ik denk dat hij ook wel een beetje opgelucht was dat het hem gelukt was.

Mathijs kwam met het geniale idee om ’s avonds pizza te halen bij de Domino’s. Die is net geopend in Sliedrecht en met al dat inpakwerk hadden we geen zin om te koken. Mathijs nam een grote pizza en ik een kleine. Het verschil was nogal groot…

*En dan te bedenken dat ik de mijne niet op kreeg. Dus ja, de grote pizza was echt gigantisch! En nee, Mathijs kreeg hem zéker niet op.

Tags  

Ook leuk om te lezen?