Maandupdate

Week 4 – Drie

Maandag 22-01

Druk werkdagje achter de rug, dus dan is thuis komen wel lekker. Mathijs sport normaal gesproken op maandagavond met een vriend, maar die was ziek. Mathijs en ik hebben toen een avondje samen op de bank gehangen. Het was ‘helemaal het einde’ ;).

 

Dinsdag 23-01

Zo, de 2 werkdagen zitten er alweer op! ’s Avonds ging ik naar huiskring en het ging onder andere over passie. Het was een fijne avond, waarin weer veel dingen werden gedeeld.

 

Woensdag 24-01

08:00 uur. Noah en ik zaten al op de fiets, onderweg naar het consultatiebureau. Noah vond het weer erg gezellig, zoals altijd (behalve wanneer hij een prikje krijgt). Noah ontwikkeld zich in vlot tempo, hij kruipt en wil hij zich gaan optrekken om te gaan staan. Daar waren ze helemaal tevreden over! Wel zit hij qua lengte en gewicht nu onder het gemiddelde. De verpleegkundige zei dat ik me nergens zorgen over hoef te maken, aangezien hij zich zo goed ontwikkeld en een levendig en alert mannetje is. Dat was wel fijn om te horen! Toch maakte ik me een beetje zorgen, maar hé, daar heet ik ‘mama’ voor!

Vanmiddag deden Noah en ik wat boodschappen en haalden we een Vaderdagcadeau voor Mathijs. Ja, dat klopt… Vaderdag… Vorig jaar is het er niet echt van gekomen om Mathijs in de watten te leggen, want het ging toen nog heel slecht. Ik had toen beloofd dat we het over zouden doen als het weer beter zou gaan (niet wetende dat het zó lang zou gaan duren). Mathijs lust graag whiskey, dus dat had ik gehaald. Ik had een kleine rugzak op, waar ik de fles in had gedaan, omdat ik nergens anders meer ruimte had. De tas was ook niet erg groot, dus stak de hals van de fles er voor de helft uit. Heel elegant gezicht: een moeder+baby met een uitstekende whiskyfles uit haar tas! 😛

 

Donderdag 25-01

Vandaag heb ik voor een deel onze tassen ingepakt, want dit weekend gaan we met z’n drieën naar Roompot Weerterbergen, omdat we morgen 3 jaar getrouwd zijn. Superveel zin in! De afgelopen tijd zijn we best vaak een paar dagen weg geweest. Met Sinterklaas waren we een weekend weg met mijn familie en de dagen tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn we met vrienden naar Center parcs geweest. Met meer mensen is het erg gezellig, maar om zo met elkaar als gezin weg te gaan is toch ook wel heel erg leuk! Hoop wel dat er een bad is…

 

Vrijdag 26-01

Wat ben ik verwend door Mathijs! Eerst kreeg ik parfum en daarna nog 3 prachtige make-up kwasten. Bedankt lieverd <3. Om ongeveer half 3 kwamen we aan op het park, waar iemand nog tegen onze achterbumper botste met de auto. Bleek een jonge knul die even zijn moeders auto rechter neer wilde zetten. Tja, denk niet dat hij ooit nog zijn moeders rijkunsten zal proberen te verbeteren. Hopelijk is hij het snel vergeten en heeft hij nog een leuk weekend gehad!

Toen alle schadeformulieren waren ingevuld, konden we dan eindelijk naar het huisje. JAAAA! Er is een bad! Natúúrlijk moesten we tijdens het boodschappen doen een enorme fles badschuim kopen! Het avondeten had Mathijs geregeld en dat moesten we nog ophalen bij de winkel op het park. Wat bleek, hij had een mini-gourmetstel geregeld met allemaal eten. Superlief! We hebben heerlijk gesmuld, onder het genot van een warm vuur in de open haard.

Zaterdag 27-01

Vandaag gingen we winkelen bij een retailoutlet in Roermond. Ook hebben we hier geluncht en zochten we nog een Action op. Toen we weer terug waren in het huisje, ben ik begonnen met een bullet journal. Nu eerst om te oefenen, zodat ik er volgend jaar een als agenda kan gebruiken. Dus mijn middag en avond bestond verder vooral uit handletteren en doodles tekenen.

Na Noah’s hapje ging hij met papa in bad. Wat vond hij het weer fantastisch, de kleine schat! Toen Noah lag te slapen, keken Mathijs en ik ‘Wie is de mol?’. Ook heb ik nog genoten van een overheerlijk bad, waarna ik meteen mijn bed indook.

 

Zondag 28-01

Hé, jammer… Het weekend is weer bijna voorbij! Voor ons hadden deze dagen veel langer mogen duren, maar het was toch echt weer tijd om onze tassen in te pakken. Het huis hebben we netjes achtergelaten en we gingen weer naar huis. We hoopten dat Noah in de auto zou slapen, maar hij is de hele terugreis wakker geweest! Hij was hartstikke moe toen we thuis kwamen, dus hebben we hem vroeg naar bed gebracht die avond. En toen was het weekend toch écht voorbij…

Tags  

Ook leuk om te lezen?