Maandupdate

Week 41 – Veel bijkletsen en een ‘Omaweekend’!

Maandag 09-10

De eerste werkdag van de week heb ik er weer op zitten. Thuis Noah een hapje, wij ons eten opgewarmd en na de fles Noah naar bed gebracht. Noah begint steeds meer door te slapen, zo fijn! 🙂

 

Dinsdag 10-10

Vandaag was een pittige dag… Noah was niet zo fit vandaag, beetje verkouden. Dat was het lastige nog niet, maar met nog 3 andere kids onder je hoede die ook niet allemaal even fit waren, was het wel een uitdaging om ze allemaal tevreden te houden. Noah was zeker aan het einde van de middag erg hangerig en moe. Toch nog wat leuks toen we thuis waren: van Mathijs z’n werk hadden we cadeaus gekregen voor Noah. Hij is goed verwend met een schommel en een mooie kijk- en luisterbijbel. Deze cadeautjes mocht Noah zelf (en met wat hulp) uitpakken!

Na zijn hapje ben ik met hem gaan douchen. Het lieve ventje hing helemaal tegen me aan, zo moe als hij was. Daarna zijn favoriete fles van de dag: dé papfles. Boven nog heerlijk geknuffeld in de stoel en een verhaaltje voorgelezen. Na het voorlezen zong ik een liedje en daarna heb ik Noah naar bed gebracht.

Welterusten lieverd! <3

 

Woensdag 11-10

HELP! Deze ochtend kon ik plotseling bijna niks meer zien met mijn linkeroog!? Gelukkig trok dit redelijk vlot weg, maar helaas kwam er hoofdpijn voor in de plaats. Heerlijk buiten uitgewaaid, dat was wel even fijn!

Noah lag tussen de middag te slapen en mama lag met een dekentje op de bank (ook bijna te slapen). En even later kwam het mailtje binnen: de lootjes voor Sinterklaas zijn getrokken! Krijg al helemaal zin in de feestdagen.

 

Donderdag 12-10

Wat leuk zo’n middag waarop je besluit even een klein ommetje te maken en je allemaal bekenden tegenkomt, waardoor je bijna meer tijd besteed aan praten dan aan lopen! 😀

 

Vrijdag 13-10

Vanochtend gingen Noah en ik gezellig naar mijn schoonzus en haar dochtertje! De 2 kids vonden elkaar maar wát interessant. Voor Noahs middagdutje waren we weer thuis. ’s Avonds was Mathijs thuis, dus hadden we weer even een avondje voor ons saampjes.

 

Zaterdag 14-10

Jaaa! Vandaag gaan we naar Oma Map in Hoofddorp! Hier heb ik al lang naar uitgekeken, want in april is ze verhuisd en ik was nog niet in haar nieuwe appartement geweest. Ongeveer 4 jaar geleden trok ik bij haar in, in het huis waar ze in totaal 42 in heeft gewoond. 1,5 langs woonde ik bij haar in en werkte ik als nanny bij een gezin in Amsterdam. Wat een leuke tijd was dat! Nu woont ze dus in een appartement op loopafstand van het centrum. Dus natuurlijk zijn we even het centrum in gegaan met z’n allen. Mijn oma had ’s avonds heerlijk gekookt, maar dat lijkt voor haar geen kunst meer. In de 1,5 jaar dat ik bij haar woonde heb ik iedere avond ontzettend lekker gegeten! Dat was wel even wennen toen ik daar weg ging…

Na het eten zijn wij weer vertrokken naar huis en Noah viel bijna meteen in slaap toen we gingen rijden. Nu weer opladen voor een nieuwe dag.

 

Zondag 15-10

Weer een oma-dag vandaag! Vandaag gingen we naar de oma van Mathijs in Middelburg. Ik zou graag willen dat ik van te voren de verkeersinformatie had opgezocht, want we kwamen in de file terecht. 3 kwartier later dan gepland kwamen we aan bij Mathijs zijn oma. Na een lekkere lunch gingen we met elkaar naar het strand, wat volgens mij standaard is als we daar op bezoek zijn. Het was fantastisch weer, dus we hebben enorm genoten van het strand. Ook Noah vond het helemaal geweldig, zeker toen hij bij papa op de arm naar het water ging.

Oma had als avondeten heerlijke bami klaargemaakt. Toen we het op hadden en de afwas gedaan was, gingen we weer naar huis. Helaas, weer in de file! Dit keer een uur, waardoor we pas om 21:45 thuis waren. Thuis snel douchen en naar bed, want morgenochtend weer vroeg op voor een nieuwe werkdag.

Tags  

Ook leuk om te lezen?