Maandupdate

Week 42 – Eindelijk!

Maandag 16-10

Het is herfstvakantie en dat betekend dat ik vandaag en morgen de hele dag voor 4 kinderen mag zorgen. Soms wat hectisch, maar vooral erg gezellig!

 

Dinsdag 17-10

Een heerlijke werkdag achter de rug! Vanmiddag met de oudste van het gezin koekjes gebakken en mooie gesprekken gehad.

 

Woensdag 18-10

Spannend! Vanochtend was het vroeg vertrekken, want ik ging met Noah naar het consultatiebureau. Op zich niks spannends aan, want eigenlijk gaat alles heel goed, maar het is gewoon leuk om te zien hoe hard hij gegroeid is. De kinderarts was het met me eens dat het heel goed met Noah gaat. Noah hoeft in principe niet meer te komen tot zijn volgende prikken, die hij met 11 maanden krijgt. Zelf vond ik het toch wel fijn om met 9 maanden nog te komen, dus een nieuwe afspraak gemaakt voor in januari. Best gek… In januari wordt hij voor mijn gevoel alweer bijna 1 jaar. Een beetje een cliché, maar wel echt waar: de tijd gaat razendsnel als je een kind hebt!

 

Donderdag 19-10

Vandaag leek verrassend veel op vorige week donderdag. Weer gingen Noah en ik voor een boodschap de deur uit en maakten we er gelijk een wandeling van. En weer kwam ik verschillende bekenden tegen. Wat praatjes gemaakt en daarna naar huis gelopen.

Ook ben ik weer flink aan het haken geslagen en had ik de tweede muts van Noah klaar. Helemaal trots was ik erop, want hij ziet er echt mooi uit! Natuurlijk gelijk een foto ervan op Instagram gezet en gedeeld op Facebook. Helaas past hij niet goed, dus ik ben opnieuw begonnen… Het eindresultaat zal niet heel anders zijn, maar hij zal wel beter passen gelukkig! 🙂

 

Vrijdag 20-10

Vanmiddag werkte ik even extra. Uit mijn werk snel naar huis gereden, want Mathijs en ik gingen mijn nieuwe fiets ophalen! Zo veel zin zin! De fiets die ik nu heb (en zelden gebruik) is behoorlijk afgetakeld. Ik durf er niet eens meer mee de dijk op te fietsen, omdat de kans dan groot is dat de ketting er af gaat.

Rond een uur of 5 reden Mathijs, Noah en ik naar Alblasserdam. Via marktplaats hadden we hier een mooie fiets gevonden met kinderzitjes (voor en achter), een buggydrager en fietstassen. Daar aangekomen stond de fiets al buiten en zag er heel goed uit. Even een klein stukje gefietst en het was meteen duidelijk: dit is mijn nieuwe fiets!

 

Zaterdag 20-10

Mijn zwager is bijna jarig, dus die vierde vandaag zijn verjaardag. Gezellig met de schoonfamilie bij elkaar gezeten en bijgekletst. Noah was dolblij om zijn lieve Opa, ooms en tantes weer te zien! En dat zijn er nogal wat…

 

Zondag 21-10

Na een prachtige kerkdienst ben ik met een vriendin met haar dochtertje van een paar weekjes naar huis gelopen. Het is best een stukje lopen, dus tijd genoeg voor fijne gesprekken!

Vanmiddag kwamen er 2 vrienden uit Drachten die hier een nachtje blijven. Dus deze zondag werd nog verder opgevuld met meer gesprekken en gezelligheid! 🙂

 

Tags  

Ook leuk om te lezen?