Maandupdate

Week 5 – De kruipkoning krijgt tandjes!

Maandag 29-01

Het was een drukke, maar leuke dag en ging snel voorbij. En superknap, want vanmiddag wilde Noah zich optrekken om te gaan staan! ’s Avonds was ik alleen thuis met Noah, dus toen hij op bed lag heb ik op Netflix gezocht naar een leuke serie om te gaan kijken. Helaas zonder succes… Om half 10 lag ik al weer in m’n nest.

 

Dinsdag 30-01

Vanochtend hoefde ik pas om 10 uur te beginnen met werken, dus had ik nog mooi even tijd voor een boodschapje! Toen ik klaar was ben ik snel naar huis gegaan, want mijn moeder bleef een nachtje slapen.

Noah was weer blij om oma weer te zien en haar bril! ? Vanavond kroop Noah zelf van de woonkamer naar de keuken, wat heel knap is, want de keuken ligt lager dan de woonkamer. Hij heeft nu, na 2 keer op zijn snufferd te zijn gegaan, een manier gevonden om veilig beneden in de keuken te landen. Wat een kruipkoning! ? Ook komt zijn eerste tandje bijna door. Vandaag voelde ik een heel klein puntje. Spannend!

We hadden pizza besteld en toen Noah op bed lag hebben we heerlijk gegeten. Verder hadden we een relaxed avondje met z’n drieën.

 

Woensdag 31-01

Wat een ontspannen ochtend. Noah sliep heel lang, van ongeveer half 9 tot bijna 12 uur. Ondertussen hebben mijn moeder en ik wat aangerommeld. Vanmiddag gingen we naar de kringloop. Hier vond ik wat leuke puzzels, een paar opbergdozen en een buggy (die hopelijk op de buggydrager kan die we bij de fiets kregen).

Dit is een van de drie opbergdozen, handig om mijn handletterspullen en bullet journal in te bewaren!

Mijn moeder ging weer op tijd naar huis om de spits voor te zijn. Het was weer gezellig mam!

 

Donderdag 01-02

Hmm, even wat minder leuk. Vanochtend had ik een afspraak bij de kliniek, waar ik een aantal weken geleden afscheid had genomen. Maandag had ik weer lichte pijnklachten en schoot ik gelijk in de stress en was bang dat er iets niet goed zat. Ik had meteen die dag de kliniek gebeld en zij hadden voor vandaag dus een controle-afspraak ingepland. Gelukkig kreeg ik te horen dat alles goed was… Pfiew! Opgelucht ging ik weer naar huis met Noah. Thuis aangekomen hebben we rustig aan gedaan, want ik moest het hele kliniekgebeuren weer even laten bezinken. Toen Noah sliep heb ik rustig gepuzzeld en het huis opgeruimd.

 

Vrijdag 02-02

Vanochtend kwam er een vriendin met haar dochter gezellig een bakkie doen. Ze is trouwens zwanger van dochter nummer 2! ? ’s Middags kwam mijn schoonzusje. Met haar ben ik naar de fietsenmaker gegaan, want we missen een onderdeel van de buggydrager om hem te monteren op de fiets. Deze konden ze gelukkig los bestellen, scheelt weer een hoop doekoes! ? Daarna zijn we nog naar het dorp gegaan en hebben we gezellig wat gedronken bij de HEMA. Het was weer een gezellig dag zo, maar ik was wel moe! Om 9 uur lag ik bed. ?

 

Zaterdag 03-02

Mathijs ging vandaag klussen bij zijn broertje, dus ik was vandaag alleen thuis met Noah. En we hebben helaas ook veel thuis gezeten, want het weer zat niet echt mee. Noah begint weer wat verkouden te worden, dus met al die regen ging ik maar niet met hem de hort op. Mathijs was onderweg naar huis langs te fietsenmaker gegaan om de onderdelen voor de buggydrager te halen, dus toen het even droog was heb ik die op de fiets gemonteerd. Noah had ik lekker ingepakt en in de kinderwagen even buiten gezet, zodat hij toch even een frisse neus kon halen.

Tadáá! De buggydrager zit erop! Alleen kwam ik er wel achter dat de buggy die ik gekocht had te zwaar is… Jammer!

Vanavond keken we natuurlijk weer naar ‘Wie is de mol?’, maar ook naar ‘Vier handen op een buik’ en erachteraan kwam de ‘Graham Northon Show’, wat weer té hilarisch was! ?

 

Zondag 04-02

Het was geloof ik voor het eerst vandaag dat Noah gehuild had bij de crèche in de kerk. Hij heeft namelijk behoorlijk last van ‘snotoogjes’, waarschijnlijk door zijn verkoudheid+het tandje dat doorkomt. En nu zag ik dat de tand ernaast ook gaat doorkomen. 2 achter elkaar dus, waar hij best veel last van heeft! ? Op de fiets vond hij het niet leuk meer en huilde af en toe. Thuis hebben we hem een fles gegeven en op bed gelegd. Na zijn slaapje gingen we nog gezellig naar opa, wat Noah altijd gezellig vind! Toen we weer thuis waren gaven we Noah zijn hapje, gingen wij eten, kreeg Noah de fles en ging hij weer heerlijk slapen. Hopelijk komen de tandjes snel door, want Noah (en ik ook) zijn de koorts en het verkouden zijn wel een beetje zat!

Tags  

Ook leuk om te lezen?