Maandupdate

Week 6 – Verkouden

Maandag 05-06

Wat heerlijk, vandaag en morgen ben ik vrij! Ben hier extra blij mee, want Noah is verkouden en huilerig, dus kan hij ook lekker thuis blijven. Vanochtend heb ik taarten gehaald, want morgen wordt Mathijs alweer 29! ? Vandaag is trouwens mijn zus jarig, maar even langs gaan gaat hem helaas niet worden met zo’n afstand. Vanavond was het weer Mathijs zijn sportavond en ik ging vroeg naar bed.

 

Dinsdag 06-02

GEFELICITEERD! Onze traditie heb ik in ere gehouden vandaag: ontbijt op bed ?. Noah sliep uit vanochtend, dus we konden even rustig met z’n tweeën ontbijten, ook wel eens even leuk (hoe gezellig het ook is om Noah erbij te hebben). Vandaag deden Noah en ik een boodschapje en hebben we een ommetje gemaakt. Thuis heb ik allerlei cadeautjes klaar gelegd voor vanavond, want dan ga ik op kraamvisite met de huiskring. Mijn schoonvader bleef patatjes eten en al snel daarna kwam de eerste visite voor Mathijs. Ik ging op pad naar huiskring en daarna weer snel naar huis. Het was een gezellige avond met de schoonfamilie.

 

Woensdag 07-02

Poepdag. Twee keer heb ik Noah’s kleren uit moeten spoelen. Dat leidde tot momenten als deze:

Een blote baby in de aankleedkussenhoes! ?

Na de eerste lading die ochtend had ik hem mee genomen onder de douche. Gelukkig viel de tweede keer mee. We hebben een korte wandeling gemaakt, want het was prachtig weer! Nu begin ik trouwens ook verkouden te worden, waardoor er niet zoveel stemgeluid meer uit komt. Dan maar schrijven aan mijn blog!

 

Donderdag 08-02

Ik had vandaag een aantal dingen willen doen, maar hier ben ik niet aan toegekomen, omdat de verkoudheid heeft doorgezet helaas.

 

Vrijdag 09-02

Hoe leuk! Vandaag had ik hele speciale visite: een lezeres van mijn blog met haar zoontje!? Omdat ik gisteren geen boodschappen had gedaan, en dus bijna niks in huis had, besloot ik appelflappen te bakken. Gelukkig lustten ze dit. We hebben nu voor het eerst in het echt met elkaar gepraat en het was erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar ?.

Ook ben ik vandaag een ‘doodleboekje’ begonnen, een fijne manier om te ontspannen.

Zaterdag 09-02

We hebben een heel ontspannen ochtend gehad. Vanmiddag maakten we hapjes klaar voor vanavond, want dan komen Mathijs zijn zus en zwager hier gezellig tapas eten.

Ook zijn we een stukje wezen fietsen naar één van de vele lieve ooms van Noah ?. Ze zijn druk aan het verbouwen, dus we kwamen even om een hoekje kijken. Zij hadden ook een aantal dingen klaargemaakt en met elkaar hebben we heerlijk gegeten. Natuurlijk was het daarna weer tijd voor ‘Wie is de mol?’.

 

Zondag 11-02

Snotverkouden. Geen kerk, niet bij vrienden langs met hun kleintje, even helemaal niks.

Tags  

Ook leuk om te lezen?

Comment

  • Wat geinig dat filmpje met die hoes, wat een poepie is het toch ❤️ Hopelijk zijn jullie weer opgeknapt inmiddels. Xxx mam

Geef een antwoord