Maandupdate

Week 7 – Liefde & Gezelligheid

Maandag 12-02

Hoezo blond… Vanaf vandaag gaat mijn nummer over naar Simpel, maar ik was mijn nieuwe simkaart vergeten mee te nemen. Het gevolg was dat ik de hele dag niet bereikbaar was. Aan de ene kant vervelend, aan de andere kant ook wel lekker rustig. Vanavond ging Mathijs weer badmintonnen, dus genoot ik van mijn vrije avondje.

 

Dinsdag 13-02

Het was weer een prima werkdag vandaag. Vanavond wilde ik naar EHBO, maar aangezien ik nog steeds behoorlijk verkouden ben, heb ik besloten om volgende week te gaan (dezelfde les wordt 2x gegeven).

 

Woensdag 14-02

De dag van de liefde ❤. Vanochtend zou ik naar de buurvrouw gaan voor een bakkie, maar dit hebben we verzet i.v.m. de verkoudheid. Ik steek niet graag anderen aan, maar al helemaal niet een hoogzwangere ?. Noah en ik hebben wat boodschapjes gedaan en ik heb een Valentijnskaart gemaakt voor Mathijs. ’s Avonds kwam Mathijs thuis met chinees! Dat was een aangename verassing. Toen Noah op bed lag hebben we hier heerlijk van gesmuld. We hadden een relaxte avond saampjes.

 

Donderdag 15-02

Deze ochtend kwamen mijn schoonzus+nichtje gezellig langs. Het was weer tijd om even bij te kletsen met een kop thee erbij. Na Noah’s middagdutje gingen we samen naar een vriendin. Eerst gingen we nog even langs de Etos en de AH. Noah heb ik voor het eerst in de winkelwagen gezet! Vond het toch even spannend hoe stabiel hij erin zou zitten, maar het ging prima. Wordt wel steeds makkelijk boodschappen doen met je kleintje ?.

We hadden een gezellige middag en nadat Noah zijn avondeten daar op had gegeten zijn we weer naar huis gegaan. Vanavond ging ik nog even naar buiten om mijn beste vriendin te bellen. Ik vind het heerlijk om dan even te gaan wandelen, zeker als het buiten donker en rustig is. Kan ik echt van genieten ☺. We hebben heel fijn gepraat en ook flink gelachen.

 

Vrijdag 16-02

Een rustig ochtendje waarop we even een boodschap deden. Vanmiddag ben ik met Noah langs mijn oude collega’s gegaan op de BSO. Het was erg leuk om er weer een aantal te zien. Ook sprak ik nog een aantal ouders die mij nog kennen van toen ik er werkte. Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik daar zo plotseling eerder met zwangerschapsverlof ging. Dezelfde moeder die mij toen naar de verloskundigenpraktijk bracht na het ongelukje, was er ook vanmiddag. Noah vermaakte zich er trouwens ook prima en vond alle aandacht wel mooi!

Vanavond kwam mijn schoonzusje langs, wat ook erg gezellig was. Al met al een dag vol gezelligheid!

 

Zaterdag 17-02

SHOPPEN! Heerlijk genoten van een dagje Rotterdam met mijn schoonzus, Anne-Roos.

Alles wat ik gekocht heb, was in de sale. Hoe fijn ?. Mathijs had vandaag een ‘papadag’ en was vanmiddag met Noah naar een verjaardag geweest. ’s Avonds keken we weer naar ‘Wie is de mol?’ en daarna ging ik naar bed.

 

Zondag 18-02

Wim Grandia sprak vanochtend in de gemeente over terug gaan naar die eerste liefde voor God. Het was een mooie ochtend! Ook kreeg ik nog een boek die ik mag lenen: Hormoonbalans voor vrouwen. Gelijk vandaag mee begonnen, ziet er interessant uit! Mathijs en ik hebben vanmiddag het huis schoongemaakt (heel christelijk op zondag… ahum). We hebben allebei nogal een druk schema de laatste tijd, dus komt het er door de weeks niet echt van. Voordat de nieuwe werkweek begon, wilden we de boel toch wel aan kant hebben.

’s Middags gingen we naar vrienden die verderop wonen met hun zoontje, die vandaag precies 1 maand oud is!

Als spontaan idee hebben met elkaar pizza’s besteld en deze lekker samen opgegeten. We gingen daarna weer naar huis, omdat het bedtijd was voor Noah. Samen keken Mathijs en ik nog naar ‘Modern Family’ en daarna ging ook wij slapen.

Wat was het toch een heerlijke week met fantastisch weer! Echt genieten ☀

Tags  

Ook leuk om te lezen?