Maandupdate

Week 34 – Rust…

Maandag 21-08

Haar, haar en nog eens haar… Na 18 weken is het dan zover, mama is in de rui! We hebben een donkergrijze bank en aangezien ik blond ben betekent dat dus dat je elke keer kan zien waar ik gezeten heb. Gelukkig hebben we dé oplossing: kledingrollers! Toen ik hoogzwanger was, was ik het zat om steeds de stofzuiger te pakken voor de pluisjes en kruimels op de bank. Mijn schoonzus gaf me toen de tip om er met een kledingroller overheen te gaan. Ik ben je bij deze nog steeds dankbaar! 😉

Dinsdag 22-08

Voor deze week stond vooral veel rust op de planning. Ik vind dit nogal lastig, maar ik merk dat het bijhouden van de blog mij hierbij aanmoedigt. Wel wordt rustig aan doen wel een uitdaging, want we gaan volgende week vrijdag op vakantie!

Vanmiddag kwam mijn collega gezellig langs. We hebben lekker buiten gezeten met een ijsje erbij.

 

Woensdag 23-08

Vanochtend was het wel even spits. Ik moest met Noah naar het consultatiebureau, maar daarvoor wilde ik nog wat winkels langs. Noah kreeg weer 2 prikjes, dus dan konden we daarna gelijk naar huis. Zo zielig, die prikjes, maar gelukkig hoefde de lieve schat niet lang te huilen.

Toen we thuis waren Noah de fles gegeven en naar bed gebracht. Wat was hij moe! Daarna heerlijk buiten geluncht en genoten van het prachtige weer.

’s Avonds gingen we op kraamvisite bij vrienden die een zoontje hebben gekregen. Wat een schatje! Heel gek om een pasgeboren baby te zien en dan te denken: Noah was nooit zo klein! Terwijl Noah ongeveer net zo groot en zwaar was (zelfs nog ietsjes lichter). Wat verandert zo’n kleintje toch snel in 4 maanden tijd.

 

Donderdag 24-08

Om nog even op haren terug te komen: het scheelde er maar één, of Noah was van zijn rug naar zijn buik gedraaid vandaag! Het lukt net niet en hij raakt dan zó gefrustreerd dat terugdraaien ook niet meer lukt… De schat.

Vanavond kwamen mijn zwanger en zijn vriendin langs. Mathijs en ik hadden haar nog niet eerder ontmoet, dus de twee heren vonden dit dé kans om even een leuke grap uit te halen. Mijn zwager had tegen zijn vriendin gezegd dat ik nogal doof was en Mathijs had tegen mij dat zij nogal hard praatte. Toen we een tijdje aan het praten waren bedacht ik me: ze praat helemaal niet hard. En zo had zij op een gegeven moment door dat ik haar prima kon verstaan. Even later kwam de aap uit de mouw. We konden er allebei hard om lachen, maar we hebben ze wel even duidelijk gemaakt dat ze binnenkort nog wat terug kunnen verwachten.

 

Vrijdag 25-08

Vandaag ben ik voor het eerst superblij naar de fysio geweest! De rust doet me erg goed, al kan ik niet wachten om weer wat meer te kunnen ondernemen. Alles op z’n tijd.

’s Avonds kwam er een stel vrienden langs die in verwachting zijn van hun eerste. Heel bijzonder om mee te mogen genieten van de zwangerschap van een ander, zeker nu je zelf weet wat het inhoud.

 

Zaterdag 26-08

Vandaag was een typische zaterdag: relax! Noah vind dit ook fijn en dat laat hij vandaag ook weer goed horen met al zijn gekraai en gelach. ’s Avonds kwamen een andere zwager met zijn vriendin langs om de vakantie te bespreken. We gaan een week met hen naar de Ardennen en daarna gaan we nog een week met z’n drieën naar de Veluwe. Zin in!

 

Zondag 27-08

Na de prachtige dienst van vanochtend gingen we naar Mathijs zijn vader. Hier hebben we buiten gezeten in de tuin, op hele comfortabele steigerhouten banken en stoel die mijn schoonvader zelf heeft gemaakt. Een echte kluskoning! Thuis belandden we ook in de tuin na het kijken naar de (helaas korte) race van Max Verstappen. We hebben onze eigen druiven gegeten en ze zijn heerlijk! Wat ook lekker was, we hebben kunnen slapen van 21:30-06:30. Dankjewel lieve Noah!

*De volgende weekupdate is van maandag tot en met donderdag en komt vrijdag online. Als we terug zijn plaats ik ons vakantieverhaal!

Tags  

Ook leuk om te lezen?